TREK District 3 EQ XL Matte Trek Black
TREK District 3 EQ XL Matte Trek Black

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De District 3 Equipped is een hippe en stijlvolle stadsfiets, ontworpen om lekker te toeren en naar je werk te fietsen. Er zit een Gates CDN riemaandrijving op met 8-speed interne versnellingsnaaf, geïntegreerde verlichting en brede, stabiele banden. Verder heeft hij nuttige accessoires zoals een achterdrager, spatborden en een fietsstandaard.

Je hebt een verfijnde smaak en je zoekt een stadsfiets die net zoveel stijl heeft als jij. Je wil een fiets met een strak, gestroomlijnd frame en onderhoudsarme onderdelen die enorm bijdragen aan de prestaties, het comfort en je vertrouwen.

Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met een comfortabele, maar toch actieve geometrie, een Gates CDN riemaandrijving en Shimano Nexus 8-speed interne versnellingsnaaf, een Shimano Nexus dynamo-voornaaf die je koplamp voedt, een achterlicht met standlicht dat blijft branden als je even stilstaat. Plus krachtige hydraulische schijfremmen, spatborden, comfortabele ergonomische handvatten, een verstelbare stuurpen, MIK-compatibele achterdrager en brede, stabiele 40c banden met reflecterende zijwanden.

De District 3 Equipped is een prachtige stadsfiets die een feest is om mee door de stad te toeren. Je zult heel blij zijn met de ranke, stijlvolle look, de stille Gates riemaandrijving en de standaardaccessoires die elke rit plezieriger en eenvoudiger maken.
- De Gates CDX riemaandrijving is duurzamer dan een standaard ketting, vrijwel onderhoudsvrij en geruisloos tijdens het fietsen.
- De Shimano Nexus interne versnellingsnaaf is onderhoudsarm en zeer gebruiksvriendelijk.
- Hij is uitgerust met verlichting, spatborden, een standaard, een slot en een bagagedrager dus je kunt direct op pad gaan
- Deze fiets is extreem veelzijdig en geschikt voor zowel vrijetijdsritten als woon-werkverkeer
- Als je fiets betrouwbaar is, kun je meer genieten van het fietsen

Gates CDX
De Gates CDX riemaandrijving is duurzamer dan een standaard ketting, vrijwel onderhoudsvrij en geruisloos tijdens het fietsen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

TREK District 3 EQ XL Matte Trek Black

Trek | District 3 Equipped
1.399,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken