TREK Powerfly 5 EU L 29 Lava/Lithium Grey
TREK Powerfly 5 EU L 29 Lava/Lithium Grey

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Powerfly 5 is een zeer veelzijdige e-mountainbike met een perfecte balans tussen prijs en prestaties. Hij koppelt een topklasse Bosch e-MTB smart system aan duurzame mountainbike-onderdelen die elke trail aankunnen. Verder is hij voorzien van onze gebruiksvriendelijke Removable Integrated Battery (RIB) die volledig in het frame is weggewerkt en die je zonder gereedschap kunt uitnemen. Deze fiets is veelzijdig, krachtig, en klaar voor avontuur.

Je hebt het e-bikevirus te pakken en je wilt je grenzen verleggen. Niets houdt je tegen, dus ook geen lange of steile beklimmingen, harde tegenwind of ruige trails die je anders nooit zou gaan verkennen.

Een licht en duurzaam aluminium frame waarbij de 625 Wh accu volledig in het frame is geïntegreerd voor een fraai uiterlijk en goede bescherming, een Bosch Performance CX motor die ondersteunt tot 25 km/u en een ergonomische Bosch smart systeem led-afstandsbediening en draadloos Intuvia display. Een RockShox Recon Silver RL voorvork, een Shimano 1x12-aandrijving en Bontrager Kovee 23 tubeless ready wielen.

De Powerfly 5 heeft de upgrades die offroad een enorm verschil maken, zoals een soepele luchtgeveerde voorvork die je kunt afstellen op je gewicht, krachtigere schijfremmen met vier remzuigers en wielen zonder binnenbanden voor meer grip en lekbescherming.
- De Powerfly Gen 4 heeft een Bosch smart system met led-remote die je kunt verbinden met de eBike Flow app voor het uitvoeren van draadloze updates, het aanpassen van de motorstanden, enzovoort
- De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek oogt fantastisch en is bijzonder gebruiksvriendelijk: hij zit volledig ingebouwd en goed beschermd in het frame. Hij is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar en je kunt zelfs een bidonhouder op de
- Hij heeft Walk Assist-loopondersteuning en een intelligente e-MTB-modus die automatisch de juiste hoeveelheid ondersteuning geeft, afhankelijk van het terrein waarop je rijdt
- De Shimano 12-speed aandrijving heeft veel versnellingen en een breder versnellingsbereik, zodat je altijd de juiste trapfrequentie vindt om de motor optimaal te benutten
- Je kunt je Powerfly nog praktischer maken door een drager en spatborden te monteren. Dankzij de ingebouwde bedrading kun je eenvoudig verlichting monteren die gevoed wordt door de accu.

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.



Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.



Bosch Intuvia 100 display
Het Bosch smart system Intuvia 100-display toont je rijgegevens centraal in beeld via een bijzonder contrastrijk beeldscherm dat in alle weersomstandigheden duidelijk afleesbaar is. Het display heeft een eBike Lock antidiefstalvoorziening en het verbindt via Bluetooth draadloos met de afstandsbediening.

Bosch eBike Flow-app
De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

TREK Powerfly 5 EU L 29 Lava/Lithium Grey

Trek | Powerfly 5 Gen 4
4.299,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken