TREK Powerfly FS 7 EU XL 29 Matte/Gloss Supernova
TREK Powerfly FS 7 EU XL 29 Matte/Gloss Supernova

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Powerfly FS 7 is een trailbestendige full-suspension elektrische mountainbike die graag de sporen krijgt. Met het krachtige Bosch-aandrijfsysteem overwin je met het grootste gemak zware beklimmingen en kun je langer en harder rijden. De smart system led-remote en het Kiox-display zijn te koppelen aan de eBike Flow app om onderweg je activiteiten te registeren, te navigeren of het systeem te verbinden met andere Bluetooth-apparaten. Dankzij de hoogwaardige vering kun je efficiënt en soepel rijden over ruw en zwaar terrein.

Je wilt je mountainbike-mogelijkheden vergroten met behulp van een hoogwaardige trapondersteuning. Je wilt zo vaak mogelijk de trails op en daarvoor zoek je een fiets met een betere afmontage om je grenzen te verleggen.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een krachtige Bosch Performance CX-motor (250 Wh, 85 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een smart system led-remote en Kiox-display. Daarnaast krijg je een RockShox Gold RL voorvork met 120 mm veerweg, een RockShox SID Luxe Select+ achterdemper met 100 mm veerweg, krachtige hydraulische schijfremmen met vier remzuigers, Bontrager Line Comp 30 wielen, een 12-speed Shimano aandrijving en een dropper zadelpen.

Deze full suspension e-MTB maakt fietsen een feest. Det vering, remmen en wielen zijn van hogere kwaliteit en hij heeft nog meer fraaie onderdelen om je naar nieuwe trailbestemmingen te brengen.
- De Powerfly FS Gen 3 heeft een Bosch smart system met led-remote die je kunt verbinden met de eBike Flow app voor het uitvoeren van draadloze updates, het aanpassen van de motorstanden, enzovoort
- Een e-MTB met voor- en achtervering zorgt voor een compleet nieuwe dimensie: het chassis slokt alle hobbels in het terrein op zodat jij het Bosch trapondersteuningssysteem maximaal kunt benutten
- Met de dropper zadelpen kun je het zadel tijdens het rijden in hoogte verstellen zodat het niet in de weg zit bij steile afdalingen
- Brede Line Comp 30 wielen geven de banden meer steun voor betere grip en controle. Ze zijn volledig tubeless gemaakt om gewicht te besparen en lekke banden te voorkomen
- Het Kiox-kleurendisplay toont al je ritgegevens, ondersteunt Bluetooth-apparaten en heeft een ingebouwde antidiefstal-functie

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.



Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.



Bosch Kiox 300 display
De Bosch Kiox 300 is robuust en compact en dankzij het kleurenscherm duidelijk afleesbaar. Houd al je rijgegevens in het oog, zoals trapvermogen, motorvermogen, snelheid, resterende actieradius en meer.

Active Braking Pivot
Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer - en meer betrouwbare - controle op die momenten waarop het van pas komt.

TREK Powerfly FS 7 EU XL 29 Matte/Gloss Supernova

Trek | Powerfly FS 7 Gen 3
6.499,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken