TREK Rail 5 Deore 625W EU M Rage Red
TREK Rail 5 Deore 625W EU M Rage Red

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Rail 5 625 is een e-mountainbike die niet bang is voor stevige trails. Hij is uitgerust met dezelfde hoogwaardige trail-technologie als onze reguliere trailbikes en heeft een sterke Bosch-motor die als een privé-shuttlebus fungeert.

Je zoekt naar een e-MTB waarmee je net zo hard kunt scheuren als op een niet-elektrische trailbike. Je gaat voor een krachtige Bosch-motor waarmee je bergop vliegt en snel boven bent voor de volgende run.

Een stevig aluminium frame met 150 mm achtervering en een 625 Wh Removable Integrated Battery, een voor e-MTB geoptimaliseerde 160 mm RockShox 35 Gold RL voorvork, de nieuwste Bosch smart system Performance Line CX-motor die ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u, inclusief een Bluetooth® led-remote voor eenvoudige smartphone-koppeling, ingebouwde navigatie en activiteitenregistratie via de eBike Flow app. Verder is hij uitgerust met een 1x12 aandrijving met breed versnellingsbereik zodat je altijd de juiste cadans vindt voor de motor, een dropper zadelpen, krachtige schijfremmen met vier remzuigers voor meer vertrouwen in ste

De Rail 5 625 is onze voordeligste long-travel e-MTB. Hij is net zo veelzijdig als onze gewone long-travel trailbikes, alleen ben je veel sneller weer boven. Daarbij zorgt de grotere accu ervoor dat je meer tijd op de trails kunt doorbrengen.
- De aluminium Rail Gen 3 heeft een Bosch smart system met led-remote die je kunt verbinden met de eBike Flow app voor het uitvoeren van draadloze updates, het aanpassen van de motorstanden, enzovoort.
- De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek oogt fantastisch en is bijzonder gebruiksvriendelijk: hij zit volledig ingebouwd en goed beschermd in het frame. Hij is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar en je kunt zelfs een bidonhouder op de
- De controller heeft Walk Assist-loopondersteuning en een intelligente e-MTB-modus die automatisch de juiste hoeveelheid ondersteuning geeft, afhankelijk van het terrein waarop je rijdt
- Voorzien van dezelfde solide frametechnologie als onze andere geweldige trailbikes, zoals Mino Link geometrieverstelling, een zeer stijve Straight Shot onderbuis en Active Braking Pivot (ABP)
- De grotere accu betekent dat je meer avonturen kunt beleven tussen de laadbuurten in
- De grotere accu betekent dat je meer avonturen kunt beleven tussen twee acculadingen in.

Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.



Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.



Bosch smart system
Met het Bosch smart system is je e-MTB meer verbonden dan ooit. Verbind de led-afstandsbediening met de Bosch eBike Flow app en bekijk al je rijgegevens, wijzig instellingen en voer updates uit. Dankzij Bluetooth-ondersteuning kun je eventueel een extra scherm koppelen, voor nog meer overzicht over alle ritgegevens.

Active Braking Pivot
Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer - en meer betrouwbare - controle op die momenten waarop het van pas komt.

TREK Rail 5 Deore 625W EU M Rage Red

Trek | Rail 5 Deore Gen 3
5.499,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken