TREK PowerflyFS9 EQ EU S 27.5 Satin Lithium Grey/Trek B
TREK PowerflyFS9 EQ EU S 27.5 Satin Lithium Grey/Trek B

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

Powerfly FS 9 Equipped is een full-suspension elektrische mountainbike ontworpen voor singletracks en woon-werkritten over lastig terrein. Je krijgt hoogwaardige onderdelen, een krachtig aandrijfsysteem met slimme afstandsbediening en een strakke vering voor ruigere trails. Hij is uitgerust met functionele opties voor dagelijks gebruik zoals spatborden, verlichting en een achterdrager.

Je wil een zeer veelzijdige full-suspension e-MTB om de trails op te gaan. Je wil ook accessoires voor woon-werkverkeer, zodat je niet met lege handen thuiskomt en onderweg ook nog een beetje kan scheuren.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een krachtige Bosch Performance CX motor waarmee je ondersteuning krijgt tot 25 km/u en een LED-remote met smart systeem en Kiox-display die te gebruiken is met en zonder je telefoon. Plus een 120 mm geveerde vork, 100 mm veerweg achter, krachtige hydraulische schijfremmen met vier remzuigers, Bontrager Line Comp 30 wielen, een 12-speed Shimano XT-aandrijving en een seatdropper om je zwaartepunt te verlagen in de afdaling.

Onze beste Powerfly FS scheurt over ruige trails en is geschikt voor stevige woon-werkritten dankzij de soepele vering, een krachtig aandrijfsysteem en allerlei praktische kenmerken.
- Deze fiets is voorzien van spatborden, een bagagedrager en verlichting die door de accu wordt gevoed. Kortom: je kunt meteen op pad.
- De nieuwe LED Kiox-controller met smart systeem is verbonden met de eBike Flow-app om je activiteiten te volgen, te navigeren en Bluetooth te gebruiken
- Brede Line Comp 30 wielen ondersteunen de banden beter waardoor je meer tractie en controle krijgt
- De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er perfect uit en is extreem gebruiksvriendelijk: hij zit volledig verzonken in het frame en is daardoor goed beschermd. Hij is eenvoudig te verwijderen zonder gereedschap en je kunt zelfs een bidon
- Framemaat S heeft een gebogen bovenbuis die het opstappen vergemakkelijkt. Smart Wheel Sizing betekent dat je de snelste wielen krijgt die passen in het frame - 29”-wielen op de grote framematen, 27.5”-wielen op kleinere frames

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.



Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Bosch led-afstandsbediening
Met de Bosch smart system led-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aann. De heldere leds vallen goed op bij alle lichtcondities en ze tonen in één oogopslag het accuniveau en de ondersteuningsstand.



Bosch Kiox 300 display
De Bosch Kiox 300 is robuust en compact en dankzij het kleurenscherm duidelijk afleesbaar. Houd al je rijgegevens in het oog, zoals trapvermogen, motorvermogen, snelheid, resterende actieradius en meer.

Volop veelzijdig
Powerfly Equipped-modellen bieden optimale veelzijdigheid dankzij de voorgeïnstalleerde accessoires. Je krijgt een fietsstandaard, verlichting voor en achter, spatborden en een achterdrager die op maat van de fiets is gemaakt.

Bosch eBike Flow-app
De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

TREK PowerflyFS9 EQ EU S 27.5 Satin Lithium Grey/Trek B

Trek | Powerfly FS 9 Equipped Gen 3
5.999,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken