Trek Marlin + 6 EU XL 29 Dnister Black
Trek Marlin + 6 EU XL 29 Dnister Black

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Marlin+ 6 is een e-mtb die je trailritten een flinke boost geeft maar die geen rib uit je lijf kost. De bike heeft dezelfde plezierige en vertrouwenwekkende geometrie als de gewone Marlin, maar dan met de extra steun van de Bosch Active Line Plus-aandrijving. De 120 mm voorvork dempt de invloed van rotsen, wortels en ander oneffenheden, en daarnaast kun blind vertrouwen op het duurzame 9-speed Shimano CUES-systeem. Marlin+ 6 is an electric mountain bike that's ready to power up your trail rides without breaking the bank. It's equipped with the same fun and c

Je wilt een duwtje in de rug op de trails zonder dat je daar een lening voor moet afsluiten. Je wilt een fiets die je sneller laat gaan en die langere afstanden mogelijk maakt, en die de veelzijdigheid van een Marlin heeft.

Een Alpha Platinum Aluminium frame met een echte mountainbike-geometrie en een geveerde 120 mm voorvork. E...

Trek Marlin + 6 EU XL 29 Dnister Black

Trek | Marlin+ 6
2.799,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken