TREK Rail 9.8 XT EU S Lava
TREK Rail 9.8 XT EU S Lava

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Rail 9.8 is een long-travel carbon e-mountainbike die net zo snel daalt als onze vetste trailbikes, en bijna even snel weer naar boven speert. Hij heeft de beste onderdelen en het beste frame en staat garant voor maximaal rijplezier op de heftigste afdalingen. Hij heeft de nieuwste technologie van Bosch aan boord, waaronder het nieuwe Performance Line CX smart systeem met een 750 Wh accu voor een extra groot bereik, en handige functies die je rit naar een hoger niveau tillen zoals activiteitenregistratie, navigatie en Bluetooth-connectiviteit. De nieuwe Syst

Je zoekt naar een long-travel carbon e-mtb met high-end componenten en veel accuvermogen. Je wilt het directe rijgevoel van een carbon frame, een lange reach voor meer stabiliteit, het soepele gevoel van hoogwaardige vering en natuurlijk wil je ook de allernieuwste technologie van Bosch.

Een hoogwaardig OCLV Mountain Carbon frame met een langere reach en een oversized balhoofdbuis en zitbuis voor maximale sterkte. Een 750 Wh accu met enorm grote actieradius, een super-responsieve RockShox ZEB Select+ voorvork, een RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft achterdemper en een Shimano XT 1x12-aandrijving. Je krijgt het nieuwste Bosch smart systeem Performance Line CX met een nieuwe Mini Remote en een Bluetooth® System Controller display dat geïntegreerd is in de bovenbuis.

Deze fiets is een fantastische trailmachine dankzij verschillende upgrades, maar vooral dankzij de geweldige vering. Hij is gemaakt voor vette afdalingen, om vervolgens weer rap naar boven te vliegen dankzij de krachtige Bosch-motor, de 750 Wh accu en onderdelen die bestand zijn tegen ruige ritten.
- De Carbon Rail Gen 4 heeft dezelfde enduro-geometrie en grote accucapaciteit als de vorige generatie, maar hij heeft nu een kleine uitsparing in de bovenbuis waardoor de Gen 4 geschikt is voor de Bosch System Controller en Mini Remote
- De System Controller toont het huidige ondersteuningsniveau en de resterende accuduur. Hij zit fraai geïntegreerd en goed beschermd in de bovenbuis.
- Het Bosch smart system biedt hetzelfde, direct beschikbare vermogen en heeft een onopvallende Mini Remote op het stuur zodat je snel tussen de ondersteuningsstanden of de walk assist kunt schakelen
- De slimme rijmodi eMTB en eMTB Lite passen de ondersteuning automatisch aan op basis van je trapkracht en leveren op die manier op ieder moment het juiste vermogen.
- Het nieuwe frame heeft een extra stevige 34,9 mm zitbuis voor montage van een robuustere seatdropper. Verder is het balhoofd oversized zodat e-MTB-geoptimaliseerde voorvorken minder flexen en je nog nauwkeuriger kunt sturen.

Bosch Performance Line CX-motor
De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast.

Verwijderbare geïntegreerde accu
RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.



Bosch Mini Remote
Met de compacte en ergonomische Mini-afstandsbediening verander je eenvoudig van ondersteuningsstand, schakel je naar Walk Assist of zet je je lichten aan. Allemaal zonder je handen van het stuur te halen. De Mini Remote is draadloos en kan via Bluetooth verbinding maken met de System Controller.



Bosch System Controller
De System Controller toont in één oogopslag de ondersteuningsstand en het accuniveau. De controller zit elegant geïntegreerd in de bovenbuis en is goed zichtbaar dankzij led-lampjes. Via Bluetooth kan verbonden worden met de eBike Flow-app zodat je rijgegevens kunt zien en updates kunt uitvoeren.



Active Braking Pivot
Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer - en meer betrouwbare - controle op die momenten waarop het van pas komt.



Bosch eBike Flow-app
De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

TREK Rail 9.8 XT EU S Lava

Trek | Rail 9.8 XT gen 4
9.799,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken